• Sisteme alarma

  Beneficii sisteme alarma:

  - Apel telefonic - sunteti anuntat pe telefonul mobil in 5 sec. de la declansarea alarmei.
  - Comanda la distanta - Puteti controla sistemul de alarma de la distanta prin intermediul telefonului.
  - Garantie 24 de luni - Beneficiati de garantie pe toata aceasta durata, cu posibilitatea prelungirii de pana la 36 de luni, in cadrul unui contract de mentenanta. 
  - Suport tehnic gratuit !
  - Personal tehnic specializat si autorizat IGPR !

  Instalam si recomadam din 2011 sisteme alarma la efractie PARADOX. Acestea sunt sisteme de securitate profesionale, certificate, destinate protectiei la efractie a caselor, spatiilor comerciale si obiectivelor industriale. Paradox este prezent in oferta OptiX SECURITY cu sisteme de alarma cu fir si sisteme de alarma wireless. Ofertam cel mai bun pret pentru toata gama de produse: Magellan, Spectra, Digiplex.

  Toate sistemele de securitate comercializate de OptiX includ posibilitatea de a fi accesate de la distanță, online, in timp real de pe PC, laptop, Mac, iPhone, Android. Pot fi configurate impreuna cu sistemul de alarma sa trimita alerte instant pe smartphone in momentul detectarii miscarii din fata oricarei camere in momentul cand sistemul de alarma este activat.

  Echipa OptiX SECURITY va asigura suportul tehnic necesar pentru instalarea si implementarea cu succes a oricarui proiect de securitate.
 • Sisteme alarma Maramures. Sisteme alarma case. Sisteme alarmare la efractie spatii comerciale. Sisteme alarmare la efractie hale industriale. Sisteme alarmare la efractie birouri. Sisteme alarmare la efractie scoli. Sisteme alarmare la efractie cladiri.