• Sisteme de Alarma Smart

  ✔ Apel telefonic - sunteti anuntat pe telefonul mobil in 5 sec. de la declansarea alarmei!

  ✔ Comanda la distanta - Puteti controla sistemul de alarma de la distanta prin intermediul telefonului!

  ✔ Detectie miscare;

  ✔ Suport tehnic gratuit acordat de personal tehnic specializat si autorizat IGPR;

  ✔ Retur gratuit in 30 de zile;

  ✔ Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

  ✔ Garantie 24 de luni - Beneficiati de garantie pe toata aceasta durata, cu posibilitatea prelungirii de pana la 36 de luni, in cadrul unui contract de mentenanta.

 • Sisteme de alarma Paradox

  Din 2011 recomandam clientilor nostri sisteme de alarma Paradox, au dovedit de-a lungul timpului ca sunt stabile, flexibile, aduc confort in utilizare cu un raport calitate/pret foarte bun.

  Sistemele de alarma la efractie sunt alcatuite din centrale de alarmare antiefractie, tastaturi cu led, LCD sau touchscreen, detectori de miscare de interior si exterior, cu sau fara imunitate la animale, bariere in infrarosu cu microunde, butoane si pedale de panica, senzori de soc, detectori de geam spart, contacte magnetice, de inundatie, detectori de fum si temperatura, sirene de alarmare la efractie de exterior si de interior.

  Sistemele de alarmare la efractie au functii de comunicare a starii de alarma, prin linie telefonica fixa, GSM, GPRS si IP, catre dispecerate de monitorizare si interventie si catre beneficiari. Cu ajutorul unor module speciale sistemele de alarmare la efractie pot fi armate si dezarmate prin linie telefonica sau IP. 

  Caracteristicile care trebuie avute in vedere la alegerea unui sistem de alarma la efractie sunt numarul de zone, numarul de partitii, facilitati de armare partiala, facilitate cablare pe fir sau wireless, posibilitate armare din telecomanda, armare dezarmare din telefon sau internet,etc. Centralele de alarmare la efractie Paradox au integrat pe placa de baza un apelator telefonic care poate programat sa transmita catre beneficiar starea sistemului.

  Garantia pentru sisteme de alarmare antiefractie Paradox este de 24 de luni de la achizitionarea acestora

   

 • Centrale de alarma

  Centralele de alarmare la efractie constituie creierul sistemului de alarmare care citeste starea elementelor de detectie la efractie, urmareste starea de armare dezarmare a sistemului si semnalizeaza intruziunea. Majoritatea centralelor moderne sunt compuse dintr-o placa cu integrate montata in interiorul unei cutii metalice care contine si o sursa de alimentare. Pentru a veni in ajutorul celor ce vor sa-si aleaga un anumit tip de centrala antiefractie vom descrie cateva din facilitatile pe care acestea le ofera. Caracteristicile care trebuie avute in vedere la alegerea unui sistem de alarma la efractie sunt numarul de zone, numarul de partitii, facilitati de armare partiala, facilitate cablare pe fir sau wireless, posibilitate armare din telecomanda, armare dezarmare din telefon sau internet,etc. Centralele de alarmare la efractie Paradox  au integrat pe placa de baza un apelator telefonic care poate programat sa transmita catre beneficiar starea sistemului.

 • Tastaturi sisteme de alarma

  Tastaturile reprezinta modul de afisare a starilor sistemului de alarmare la efractie, de aici putand fi semnalizate starea de armare dezarmare totala sau partiala a sistemului de alarma la efractie, detectorii care au detectat miscare, detectorii in alarma, deranjamentele din sistem, memoria de evenimente din centrala precum si programarea sistemului de alarmare la efractie. Exista tastaturi cu leduri – la un pret accesibil, tastaturi cu LCD icon si tastaturi cu LCD alphanumeric, tastaturi cu touch screen, acestea din urma avand si facilitatea de afisare a memoriei de evenimente din centrala de alarmare la efractie. Tastaturile de afisare a starii sistemului de alarma cu led sau LCD pot fi cablate  sau wireless.

 • Detectori de miscare sisteme alarma

  Detectorii de miscare ai acestor sisteme de alarma la efractie pot fi cu detectie infrarosu, cunoscuti si sub denumirea de PIR, sau cu microunde, sau combinat infrarosu si microunde cu functie de antimasking. Ei pot fi cu sau fara imunitate la animale, de interior si de exterior, cablati pe fir sau wireless.

  Pentru a dubla eficienta detectorilor de miscare la efractie se pot folosi contacte magnetice pentru usi si fereste care monitorizeaza starea inchis deschis si care pot fi cablate pe fir sau wireless.

  Sistemul #Paradox #NVX80 cu tehnologia SeeTrue ™ oferă o detectare superioară a mișcării cu capabilități avansate, dincolo de altele din clasa sa. Este singurul detector de mișcare din industrie care oferă 8 canale de detecție - canale PIR 4X în perspectivă (senzori de geometrie cu blocare quad), canale cu microunde 2X și 2X detector de creep dedicat (1 senzor quad cu geometrie de interblocare).

  Sistemul Paradox NVX80 cu tehnologia SeeTrue ™ combină tehnologiile active în infraroșu, cu microunde, anti-mascare și SeeTrue ™, care detectează detectarea intrușilor dincolo de limitele tehnologiei cunoscute. Această combinație unică de tehnologii permite o sensibilitate ridicată a detectorului, în același timp, îmbunătățind fiabilitatea și minimalizând alarmele false.

  Sistemul Paradox NVX80 cu SeeTrue ™, montajul Easy Slide și afișajul OLED full color sunt concepute pentru o instalare rapidă și cu meniu, fără instalare manuală. Ecranul OLED și tastatura au caracteristici intuitive pentru a ghida instalatorul în programare, minimizând timpul de instalare, maximizând capacitățile de personalizare. NVX80 oferă, de asemenea, instrumente de diagnosticare dedicate testării tehnologiilor PIR, anti-mască, microunde și SeeTrue ™. NVX80 este construit dur și rezistent la vandalism.

   

 • Detectori de soc, vibratii, senzori de fum, senzori de temperatura, detectori de gaz sisteme de alarma

  Detectorii de soc sau vibratii au rolul de a detecta vibratia sau socul si de a intra in alarma cand acest soc depaseste un anumit prag considerat normal. Ele se monteaza de obicei in zone supuse actiunilor mecanico fizice ale infractorilor: usi, pereti, podele, tavane, seifuri si case de valori.

  Pentru a semnaliza starea de panica, utilizatorul unui sistem de alarmare la efractie poate integra in sistemul antiefractie butoane de panica sau pedale de panica, care se monteaza in special in casierii, banci, case de amanet si schimb valutar. Ca butoane de panica radio se pot utiliza si telecomenzile de armare dezarmare a sistemului de alarmare la efractie, care pot fi programate sa declanseze panica silentioasa sau panica audibila.

  Detectorii de geam spart se monteaza de regula in zonele in care detectorii de miscare au obturata calea de detectie de arhitectura imobilului respectiv sau de mobilier.

  Sistemele de alarmare la efractie pot integra si detectori de fum si temperatura, detectori de gaz metan si de monoxid de carbon. Acesti detectori de alarmare la incendiu se pot cabla pe fir sau pot fi wireless transformand sistemul de alarmare la efractie intr-un sistem de alarmare la efractie si incendiu.

 • Sirene de exterior sisteme alarma

  Sirenele de exterior sunt autoalimentate adica se autoalimenteaza in cazul in care sunt caderi de tensiune. Sirenele de exterior sunt autoprotejate cu carcasa dubla antisabotaj si pot semnaliza incercarea de deschidere a carcasei sau de smulgere de pe perete. Orice taiere de cablu genereaza stare de alarma atat la sirena de alarma la efractie si sabotaj, care are acumulator incorporate cat si la centrala de alarma care poate transmite starea de alarma antiefractie si sabotaj catre dispecerate de monitorizare si interventie si catre beneficiar prin intermediul liniilor telefonice fixes au prin module gsm gprs ip.

 • Comunicatoare gsm gprs pentru sisteme alarma

  In eventualitatea lipsei unei linii telefonice fixe, la sisteme de alarma la efractie se pot integra comunicatoare GSM, GPRS care au rolul de a transmite prin SMS starea sistemului de alarmare la efractie pe telefonul mobil al beneficiarului sau catre un dispecerat de monitorizare si interventie rapida. Prin intermediul acestor module se poate arma si dezarma sistemul de alarma prin apel telefonic sau trimitere de sms (pe baza de parola).

 • Sisteme alarma pe fir versus sisteme alarma wireless

  Alta intrebare se refera la sistemele de alarma wireless versus sistemele de alarma pe fir. Care sunt mai sigure? Intotdeauna sistemele de alarma pe fir sunt cele mai recomandate, deoarece nu necesita intretinere anuala de tip schimbare baterie la detectori, au un timp de reactie mai rapid si sunt si mai accesibile ca si pret. Sistemele de alarma wireless sunt indicate doar daca nu mai exista nici o posibilitate de cablare si/sau nu se doreste sa fie vazute fire prin casa din considerente estetice si de usurinta in instalare.

 • Protectia perimetrala

  Ca solutie de protectie perimetrala in cadrul sistemelor de alama la efractie de exterior, cele mai populare echipamente sunt barierele cu infrarosu si microunde precum si sisteme de detectie cu cablu senzorial. Barierele in infrarosu se diferentiaza calitativ, existand bariere in infrarosu la pret accesibile, cu 2 sau 4 raze in infrarosu si bariere in infrarosu cu caracteristici avansate, care au incluse si circuite de discriminare a starii de ceata, viscol, ploaie abundenta. Rata de alarme false a sistemelor de alarma la efratie perimetrala este mai mare decat cea a sistemelor de alarma la efractie de interior.

  Sistemele de alarma pentru exterior se folosesc de obicei in tandem cu sisteme de supraveghere video si cu paza umana, fiind foarte eficiente pentru protejarea contra efractiei a suprafetelor mari.