• Servicii IT/ Configurare Servere

 • Oferim Servicii de Consultanta in domeniul IT pentru mediul business. Aceasta consta in identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT existente intr-o companie. Puteti solicita ajutorul echipei OptiX pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra. Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, putem oferi atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.

  Analiza IT este importanta pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefica atat pentru un small business cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a evalua cat mai clar nevoile in materie de tehnica, sa aduca eficientizarea anumitor procese, in asa fel incat sa aduca profit afacerii dvs.

  Analiza IT oferita porneste de la recomandari privind infrastructura hardware si software pana la reconfigurarea retelei si a sistemelor existente.

  Serviciile de consultanta oferite de OptiX includ:

  -          recomandari privind optimizarea sistemului informatic;

  -          recomandari privind solutii de backup;

  -          analiza pentru cablare structurata;

  -          cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;

  -          proiectare – cablare – instalare – configurare retea, calculatoare si servere;

  Sistemul nostru de lucru?

  Incepem cu o analiza efectuata in scopul identificarii nevoilor reale ale clientului. Aceasta analiza are loc de obicei la sediul clientului, prin discutii intre client si consultant. In urma acestei analize putem sa va oferim solutii adaptate nevoilor si sa creem un raport de analiza, care sa cuprinda recomandarile noastre si modalitatile de implementare.

 • Lucrari