• Servicii IT / Configurare servere

  Oferim Servicii de Consultanta in domeniul IT pentru intreprinderi. Identificam - proiectam - realizam solutii de exploatare eficiente a infrastructurii IT existente intr-o companie. Echipa tehnica OptiX va sta la dispozitie pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra. Oferim atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.

  Servicii IT / Configurare servere / Analiza IT sunt importante pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Orice sistem IT din compania dvs. este o unelata care trebuie sa aduca profit afacerii dvs.

   

  Analiza IT oferita porneste de la recomandari privind infrastructura hardware si software pana la reconfigurarea retelei si a sistemelor existente.

  Servicii IT / Configurare servere / Consultanta oferite de OptiX includ:

  - recomandari privind optimizarea sistemului informatic;

  - recomandari privind solutii de backup;

  - analiza pentru cablare structurata;

  - cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;

  - proiectare – cablare – instalare – configurare retea, calculatoare si servere;

  Etapele de lucru:

  Incepem cu o analiza efectuata in scopul identificarii nevoilor reale ale clientului. Aceasta analiza are loc de obicei la sediul clientului, prin discutii intre client si consultant. In urma acestei analize putem sa va oferim solutii adaptate nevoilor si sa creem un raport de analiza, care sa cuprinda recomandarile noastre si modalitati si timp de implementare.

 • Lucrari