• IMPLEMENTAM O SINGURA PLATFORMA PENTRU INTREGUL SISTEM

  Inima unui sistem de supraveghere video al unui oraș este platforma de comandă și control: Sistemul de gestionare video.

  Solutia tehnica propusa de OptiX SECURITY va permite o gestionare facilă și eficientă a tuturor camerelor video utilizate (indiferent dacă sunt centrate pe zone specifice, acoperă arii mari sau citesc  plăcuțe de înregistrare). Acesta furnizează imagini live, iVMS-5200_Proacces la înregistrări, alerte de alarmă, vizualizare pe monitoare multiple, cu grafice și pop-up-uri unități mobile. O platformă de tip server/client oferă posibilitatea câtorva utilizatori să opereze simultan, fără întreruperi, 24 de ore din 24 orice tip de evenimente,  precum și o vizualizare a imaginilor de la distanță pe monitoare, smartphone-uri si tablete.

 • Camere supraveghere monitorizare trafic

 • CAMERE CU ARIE LARGA DE ACOPERIRE

  Daca zona care urmeaza a fi monitorizata este foarte mare sau cuprinde zone critice, camerele Full HD Megapixel sunt ideale: obiective cu zoom 23X sau 36X, proiectoare cu infrarosu integrate, o raza de acoperire de pana la 200 metri impreuna cu camera focalizate pe zone specific, se rotesc  360  grade pe orizontala si 180 grade pe verticala, monitorizand zona fie automat si la semnalul camerelor focalizate pe zonele specifice.

 • CAMERE CU ZONE SPECIFICE DE SUPRAVEGHERE – UTILIZATE PENTRU CONDITII DE LUMINA REDUSA SI FOARTE REDUSA – TEHNOLOGIA DARKFIGHTER

  Pentru monitorizarea locațiilor sensibile, cea mai bună soluție este reprezentată fie de o cameră de tip box Full  HD cu lentile interschimbabile, fie o cameră de tip bullet cu iluminare integrată în infraroșu și cu obiectiv motorizat care permite realizarea unui zoom autoreglabil de zi și de noapte. Acolo unde nivelul de luminozitate este extrem de slab dar există necesitatea de a obține imagini color pentru o mai bună capturare a evenimentelor, implementam  tehnologia DarkFighter  disponibilă pe camerele IP sensibile la condiții de lumină foarte redusă. Proiectele noastre de supraveghere contin  camere video de pana la 8 Megapixeli si 4k care oferă înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli).

   

 • APLICATII – SOLUTII TEHNICE SUPRAVEGHERE VIDEO STRADALA ORASE/LOCALITATI

 • CAMERE REZISTENTE LA ACTE DE VANDALISM SI TEMPERATURI INTRE - 40 C si +60 C

  Carcasa de metal sau otel, rezistenta la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata inceraca sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. In plus, carcasa este rezistenta si la conditii de mediu dificile  la temperaturi cuprinse intre -40 °C si +60 °C si este cotata cu un index de protectie IP67.

 • RECUNOASTEREA AUTOMATA A NUMERELOR DE INMATRICULARE FUNCTIA LPR

  Datorită unui algoritm integrat, funcţia ANPR din cameră citeşte automat plăcuţele de înmatriculare în timpul înregistrării. Aceasta recunoaşte formatele europene ale plăcuţelor de înregistrare şi le poate clasifica după ţara de provenienţă.

 • SOLUTII SAFE CITY FLUIDIZARE TRAFIC

 • CAMERE SUPRAVEGHERE CU IDENTIFICARE FACIALA

 • DETECTIA SMART A CALITATII VIDEO

  Funcția de control a calității video îi permite camerei să evalueze orice anomalii apărute în timpul înregistrării (pierderea focalizării, mutarea ilegală a camerei din poziția sa sau acoperirea ei în vederea neutralizării funcției sale) și pornește alarme de sabotare locale și de la distanță la centrul de comandă și control.

 • SISTEM SMART DETECTIE INTRUSI – PROTECTIE PERIMETRALA

  Funcția de detecție a intrușilor permite protejarea unei zone cu ajutorul unei alarme are pornește  numai atunci  când în zonă pătrund obiecte de dimensiuni predefinite și pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, în anumite intervale de timp, accesul la drumuri private, parcuri publice, şcoli, monumente, gropi de gunoi, etc, poate fi semnalizat şi gestionat, în scopul supravegherii şi protejării proprietăţii unei comunităţi.

 • ANALIZA VIDEO INTELIGENTA SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO ORASE

 • CAMERE SUPRAVEGHERE PORTABILE PENTRU POLITIE

 • INVESTIGATII EVENIMENTE SUPRAVEGHERE VIDEO STRADALA

 • VIDEO WALL SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO STRADAL

 • Securitate si supraveghere video localitati, camere cu utilizare speciala in proiecte de supraveghere video stradala, monitorizarea traficului si a intersectiilor cu grad mare de risc, reducerea accidentelor si a criminalitati in zonele de interes. Prevenirea și combaterea în timp util a actelor de vandalism, deteriorare sau distrugere, precum și eficientizarea activității polițiștilor locali privind intervențiile si gestionarea situațiilor de urgență.

  Prezența camerelor de supraveghere acționează ca un factor de descurajare pentru potențialii infractori. Oferă posibilitatea ca autoritatea locală să folosească eficient resursele umane în activități de ordin calitativ și nu cantitativ.

  Prin instalarea si implementarea sistemelor de supraveghere stradală se asigură protectia si monitorizarea video a :

  • unităților de învățământ și a instituțiilor din domeniul protecției sociale – acces și perimetrul exterior;
  • parcurilor, grădinilor de cartier și locurilor de joacă – în special pentru protecția copiilor, mamelor și vârstnicilor ;
  • piețelor agroalimentare și zone publice – acces, perimetrul exterior, parcări ;
  • zonelor cunoscute ca fiind cu grad ridicat de infracționalitate ;
  • locațiilor în care se depozitează ilegal deșeuri ;
  • locurilor limitrofe și a zonelor vulnerabile

  Implementarea sistemelor de supraveghere video localitati sunt esențiale pentru siguranța cetățenilor și prosperitatea comunităților, ducand la:
  –   Sporirea gradului de siguranta in zonele publice;
  –   Prevenirea infractionalitatii. Oferirea de probe in instanta in cazul incidentelor;
  –   Supravegherea traficului rutier si optimizarea acestuia pe baza inregistrarilor efectuate;
  –   Supravegherea evenimentelor stradale;

  Slide3 - Supraveghere video localitati

  OptiX SECURITY este partener si integrator de solutii de securitate Hikvision, Mobotix, Axis! Solutiile OptiX Safe City oferă o siguranță publică municipală solidă, stabilă și fiabilă. Avem experienta necesara implementarii de tehnologii avansate aplicate, operațiuni centrale și securitate integrată pe o singura platforma. Aceste tehnologii integrate permit răspunsuri rapide și eficiente la nevoile și evenimentele de securitate. Toate dispozitivele, facilitățile, software-ul și serviciile din Soluția SAFE CITY îmbunătățesc viața oamenilor și stimuleaza dezvoltarea substanțiala pe termen lung.

  Oferim solutii de securitate personalizata, sisteme fiabile, usor de utilizat, infrastructura modulara pe fibra optica, cu capacitate de extindere. Suntem firma autorizata IGPR pentru proiectare, instalare, service si mentenanta sisteme de securitate, supraveghere video localitati.

  solutii smart city - Supraveghere video localitati

  Supraveghere video stradala Maramures. Supraveghere video localitati Satu Mare. Supraveghere video localitati Cluj. Supraveghere video localitati Salaj. Supraveghere video localitati Bistrita. Supraveghere video localitati Bihor. Supraveghere video localitati Timis. Supraveghere video orase. Camere supraveghere LPR. Solutii Smart City.