• Pentru ca tot suntem in pandemie si lucram mai mult de acasa, avem un proiect nou nout de Birou in gradina Smart Office Loxone! automatizat cu Loxone!
  Ce am proiectat, integrat, instalat, automatizat? De la incalzirea electrica, instalatie electrica, iluminat ambiental, centru multimedia, sistem securitate…
  Produse instalate pentru Birou in gradina Smart Office Loxone!:
  – Miniserver Loxone – creierul principal – punct central de control pentru automatizarea casei și a clădirilor de la iluminat simplu la un control inteligent pe zone a incalzirii!
  – Loxone Touch – Suprafață touch capacitivă, 5 zone touch, Design compact, Senzor integrat de temperatură și umiditate!
  – Pendul LED Slim PWM Anthracite – proiectat pentru casele smart, design elegant, numar nelimitat de aplicatii, permite o dimare fina!
  – Window Handle – senzor de vibrații încorporat detectează dacă este utilizată forța pentru a obține intrarea și trimite o notificare imediată prin aplicație, e-mail sau alarmă sonoră. Detectează ferestrele deschise, închise sau înclinate.Detectează spargerea sticlei prin vibrații. Design modern cu finisaj din oțel inoxidabil!
  – RGBW 24V Dimmer – scene de iluminat color pentru orice ocazie!
  – Sonos Beam – soundbar inteligent pentru televizor!
  – Sistem securitate IP Hikvision!
  Solutii complete pentru proiectele tale de instalatii electrice, automatizari si securitate Cladiri Smart! ☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro!