• Executam instalatii electrice inteligente interioare pentru clădiri:

  Executam instalatii electrice smart pentru spatii rezidentiale si comerciale! Automatizari porti, automatizari case inteligente, instalatori si furnizori certificati a produselor Smart Home #LOXONE, #iNELS!
   
  OptiX Security System detine atestat ANRE tip B, cu competente de proiectare si executie pentru:
  - Instalatii electrice exterioare/ interioare aferente incintelor/ cladirilor civile si cladirilor industriale
  - Instalatii de utilizare de joasa tensiune,
  - Bransamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, la tensiune nominala de 0,4 kV,
  - Instalatie de racordare la joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui singur loc de consum, executata din reteaua de joasa tensiune sau tabloul/ cutia de distributie a postului de transformare,
  - Executare, verificare, masurare prize de pamant, instalatii de legare la pamant si de paratrasnet aferente cladirilor civile si industriale,
  - Realizeaza incercari/ masuratori la echipamentele si instalatiile electrice,de joasa tensiune, conform reglementarilor legale din domeniu.
  - Lucrari de mentenanta la corpurile de iluminat stradal pietonal si rutier, temporar festiv si ornamental sau ornamental festiv, racordate la instalatiile electrice publice,
  - Realizeaza incercari/ masuratori la echipamentele si instalatiile electrice, de joasa tensiune.

   

 • Proiectarea instalatiei electrice inteligente

  Cel mai important argument in proiectarea atenta a unei instalatii electrice inteligente este siguranta. Stiind cat mai exact ce vrem sa conectam la curent electric si care este consumul aproximat pentru locuinta, evitam surpriza unui scurtcircuit.

  Chiar din momentul proiectarii, insemnati in dreptul fiecarei camere, echipamentele electrice sau electronice pe care intentionati sa le achizitionati. Atentie, nu este vorba de achizitii imediate, ci de o proiectare ideala a casei.

  Echipamentele sunt de doua tipuri: 

  Echipamente mari si mici consumatoare de energie. Din prima categorie fac parte produsele precum masinile de spalat, aparatele de aer conditionat, radiatoarele, instalatia pentru cazile cu hidromasaj etc. Acestea au nevoie obligatorie de prize dedicate si, implicit, de circuite separate. Din cea de-a doua categorie fac parte electrocasnicele mici care pot fi arondate aceluiasi circuit electric.

  Cum stabilirea numarului de aparate si de prize se afla in relatie directa cu stabilirea numarului de circuite care va trebui sa plece din tabloul electric. Este bine sa stiti ca o separare cât mai judicioasa a acestor circuite este mai sigura. Mai mult, având pentru fiecare priza un circuit separat, in cazul unei defectiuni va fi afectata doar priza respectiva. Treceti pe plan si echipamentele electrice cu functii suplimentare, cum sunt aparatele electrice cu detectoare de miscare pentru garaje, termostate etc.

   

 • Iluminat exterior casa inteligenta Smart LED LOXONE
 • Instalatii electrice interioare inteligente

 • Instalatii electrice Smart Home