• Dincolo de produsele, solutiile sau serviciile care fac obiectul business-ului oricarei companii, datele sunt bunul cel mai de pret pe baza caruia se construieste si se dezvolta orice afacere de success. Fie ca este vorba despre date interne (date financiare, rapoarte, patente etc) sau datele clientilor nostri, pastrarea lor in siguranta este mai mult decat o sarcina, este o promisiune pe care care o facem clientilor si pe care avem obligatia sa o respectam.

  Riscurile asociate transferului de informatie in mediul digital au ajuns la o dinamica atat de alerta incat doar utilizarea unei solutii de antivirus nu ii mai poate oferi unei companii protectia de care are nevoie nici macar in fata amenintarilor cunoscute, cu atat mai putin in fata unor amenintari complexe, neprevazute sau chiar inca nedescoperite. Amenintarile din mediul virtual vizeaza toate companiile, indiferent de dimensiune insa diferenta dintre vulnerabilitate si siguranta o face preventia.

  Companiile mici si mijlocii sunt printre cele mai expuse la pierderi ale informatiilor prin brese de securitate, atacuri de tip phishing sau infestarea cu programe malware sau crypto-ransomware si se confrunta si cel mai adesea cu dificultatea de a implementa o solutie completa care sa asigure protectia tuturor terminalelor folosite, de la PC-uri, la dispozitive mobile si servere si care sa se incadreze in acelasi timp intr-un buget accesibil.

  OptiX SECURITY in calitate de resseler autorizat, recomandam solutiile de securitate Kaspersky !

  De ce Kaspersky?

  Dintr-un total de 94 de teste indepente desfasurate in 2015, solutiile Kaspersky au obtinut locul 1 la 60 dintre acestea.

  Platforma integrata si management centralizat 
  Tehnologiile multi-layered folosite pentru protejarea tuturor terminalelor din cadrul unei companii sunt perfect compatibile, se integreaza fara probleme si nu lasa loc niciunei brese de securitate. Solutiile pentru PC-uri, dispozitive mobile sau masini virtuale se administreaza in mod centralizat, prin intermediul Kaspersky Security Center pentru vizibilitate completa si acces total asupra terminalelor protejate.

  Securitatea aplicatiilor

  Abordarea multi-layered a solutiilor de securitate Kaspersky include si monitorizarea aplicatiilor si a tehnologiilor de control al accesului, care reprezinta unele dintre cele mai importante puncte de acces pentru programele de tip malware.

  Criptare integrata

   Setarile de criptare se bazeaza pe aceeasi politica folosita pentru tehnologiile anti-malware si controlul dispozitivelor: datele sunt protejate atat cand sunt stocate cat si atunci cand sunt transferate prin politici de criptare la nivel de hard disk si la nivel de fisier.

  Scalabilitate

  Integrare cu Active Directory, politici de control al accesului bazate pe roluri si configurarea de profile pentru a crea un maxim de flexibilitate in medii dintre cele mai complexe.

  Kaspersky Small Office Security - pentru companii mici cu infrastructura simpla, intre 5 si 25 de pc-uri si maxim 50 de angajat;administrare simplificata, prin intermediul unei platforme bazate pe cloud; nu necesita cunostinta IT avansate; compatibil cu echipamente tip PC cu Windows si MAC, servere de fisiere cu Windows, dispozitive mobile cu sistem de operare Android;

  Kaspersky Endpoint Security for Business pentru companii cu pana la 1000 de angajati; protejeaza echipamente tip PC cu Windows, MAC sau Linux, servere cu Windows, Linux sau FreeBSD si dispozitive mobile; ofera protectie multi-layered, consola centralizata pentru gestionarea si monitorizarea tuturor terminalelor protejate, monitorizarea si controlul accesului la Internet si tehnologie Network Attack Blocker;

  Contacteaza-ne pentru informatii aditionale despre solutiile Kaspersky!

   

 • Recomandari pentru cresterea securitatii

  - Implementarea unui program antivirus serios

  - Instalarea unui filtru de spam

  - Implementarea unui sistem si software de back-up

  Clientii nostri beneficiaza de:

  –  Suport telefonic - email 24 din 24;

  –  Asistenta tehnica gratuita la telefon;

  –  Oferim asistenta gratuita in proiectarea sistemelor de securitate;

  –  Garantia instalarii corespunzatoare a sistemului de securitate.

  Alegerea sistemului porneste de la o analiza obiectivă a necesitătilor de securitate ale companiei. Sistemul va fi structurat si adecvat pentru spatiile ce urmează a fi supravegheate si va fi particularizat în functie de riscurile percepute, tinindu-se seama de gradul de protectie stabilit de beneficiari în functie de valorile protejate (umane/materiale), existenta si situarea zonelor vitale, caile de acces, circulatia personalului propriu si al clienilor, amenajările fizice realizate, inclusiv amplasamentul sistemului care urmeaza a fi achizitionat.  Sistemele care vor fi livrate vor fi conforme cu standardele romanesti si internationale si vor asigura functiile proiectate si aprobate.