• Control acces | Pontaj | Sisteme de Pontaj

  Sisteme de control acces - centrale, controlere, cititoare de proximitate, electromagneti de forta, bolturi electrice, yale, surse de alimentare, incuietori inteligente!

  Pontaj

  Un angajat care intarzie zilnic 15 minute la serviciu, acumuleaza pana la sfarsitul anului, echivalentul a 12 zile de vacanta platite. Costul total este completat putin cate putin de intarzierile cumulate la intalniri si sedinte, iar in cele din urma afecteaza intreaga activitate a companiei. Evidenta orelor lucrate de catre un angajat in cadrul unei firme se poate realiza cu ajutorul softului de pontaj electronic. 

  Sistemul de control acces

  Trebuie sa tina cont de orice posibila amenintare la adresa intimitatii si sigurantei personale, de divulgare a informatiilor in afara organizatiilor indreptatite sa le foloseasca sau de eventuala utilizare a datelor inregistrate in scopuri ilegale.

  Caracteristicile sistemelor de control acces
   
  - Restrictionarea accesului persoanelor in spatiile sau perimetrele protejate;
  - Permite accesul in zonele restrictionate in functie de un orar prestabilit si a unor nivele de autorizare;
  - Alarmarea vizuala si acustica in cazul unei tentative de intruziune;
  - Deblocarea automata, centralizata sau locala a punctelor de acces in cazuri de urgenta;
  - Sistem flexibil - poate fi adaptat oricarui tip de obiectiv;
  - Sistem dinamic - poate fi extins cu investitii minore, avand ca baza nucleul hardware deja existent.
   
  De ce solutiile OptiX?
   
  - Integram sistemul control acces cu cel de bariere auto si managementul cladirii;
  - Implementam accesul de la distanta asupra functiilor sistemului;
  - Asiguram asistenta tehnica permanenta in cazul aparitiei unor defectiuni sau in caz de forta majora;
  - Asiguram training utilizatorilor sistemului implementat si garantia echipamentelor instalate;
  - Avem acces si oferim solutii tehnice cu cele mai noi tehnologii din domeniu; 
 • Interfon | Videointerfon

  Sisteme de videointerfon pentru casa, vila sau bloc pe cablu sau wireless 

  Oferim o gama completa de videointerfoane pornind de la videointerfon de casa, vila cu receptori si handsfree, cu sau fara memorie si ajungand la sisteme de videointerfonie complexe pentru blocuri si ansambluri rezidentiale.  In cazul in care nu se mai poate cabla, recomandam videointerfoane wireless cu memorie,  modele cu touchscreen sau dectectie miscare cu functie de alarma. O parte din sisteme de videointerfonie au si cititor de control acces incorporat in postul exterior.

 • Set videointerfon Hikvision TCP/IP 7 " - Pret 1500 ron (tva inclus)!

  Fie ca locuiesti la casa sau la bloc, acum poti raspunde si de pe telefon celor ce suna la interfon!

  Soneria apeleaza video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata! Video-interfonul Hikvision și controlul acces vandal-proof, oferă o soluție completă de securitate pentru spatiile business si rezidentiale. Pe lângă funcționalitatea video a interfonului pentru ușă , această gamă de produse poate fi integrată în sistemul de supraveghere IP existent!

  Poate fi folosit si ca un mini sistem de alarma, avand doua intrari pentru senzori, iar aplicatia instalata pe monitor, permite armare / dezarmare direct de pe monitor. Realizeaza automat poze la deschiderea usii. Soneria apeleaza cu video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata. Postul de exterior poate fi monitorizat direct din aplicatia de mobil Hikvision IVMS-4200 ca orice alt device IP de la Hikvision.

  Acest set de videointerfon este foarte util cand se doreste integragrea cu sistemele de supraveghere video, control acces de la Hikvision, ele se pot centraliza in CMS-ul dedicat. Setul este format din monitorul 7 inch cu functii de alarma, touch screen si alimentare POE, si postul de exterior care are inclus cititor RFID pentru control acces (cartele). Stocare pe SD - loguri video de acces. Se poate folosi direct de pe telefonul mobil.

  1.Post exterior VideoInterfon IP HD Ready pentru montare la exterior: camera video color rezolutie 1280x720 pixeli, 25 fps, iluminator InfraRed, microfon, difuzor, RJ- 45 10/100 Mbps Self-Adaptive Ethernet, IC Card Reader, Buton sonerie (apelare post interior), intrare contact magnetic pentru Door Magnetic Status, RS-485 Half-Duplex Port, I/O Input 4/1, alimentare 12 VDC/24 VDC, 1A (NU ALIMENTATI POE), Deschide (deschide contact) usa cu card-uri control acces Mifare (pana la 255 card-uri AR-TAGCI3W50F-MF06, AR-TAGCI3W50F-MF06, AR-TAGK73W20FMF08). Weatherproof IP65, carcasa plastic, temperatura de functionare -40C pana la 70C, dimensiuni, 164 mm × 97 mm × 54.4 mm (montare incastrata). Apeleaza 1 statie de interior (nu apeleaza statii de interior selectabile). Realizeaza automat poze la deschiderea usii. Soneria apeleaza cu video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata

  2."Post interior VideoInterfon IP: display touchscreen rezolutie 800x480 pixeli, microfon, difuzor, RJ 45 10M/100M Self-Adaptive Ethernet Interface, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Alarm I/O 8/1, RS485, alimentare 12Vcc, dimensiuni 217 mm × 142 mm × 26 mm;livrat cu rama de montare pe perete. Direct accesibil prin aplicatia PC Hikvision iVMS4200 si aplicatia pentru SmartPhone Hikvision HIK-Connect.

  3.Alimentatoare ce suporta POE PASIV.