• Case Inteligente

 • In calitate de integratori de Sisteme de Case Inteligente, iti oferim pe tot parcursul proiectului:

  CONSULTANTA - Gandim impreuna cele mai bune solutii pentru transformarea casei tale intr-una inteligenta. Tu ne spui doar cum vrei sa fie noua ta casa inteligenta si noi iti propunem un pachet care sa-ti acopere toate nevoile tale.

  CONFIGURARE - iti configuram sistemul de casa inteligenta dupa exigentele tale si ale familiei. Te ajutam sa alegi cele mai eficiente solutii in materie de siguranta, eficienta energetica sau confort. Iti creem scenarii personalizate ca tu sa te bucuri in totalitate de investitia facuta

  INSTALARE - Evaluam spatiile casei si te indrumam catre solutia adecvata pentru casa ta inteligenta. Te putem ajuta inca din faza de proiect dar intervenim si in spatiile deja finisate sau in renovare. Fara pereti sparti, fara murdarie, fara deranj.

  SUPORT TEHNIC - Iti stam la dispozitie pentru orice problema ai avea, trimiti oricand un email sau ne suni!

 • OptiX SECURITY este distribuitor si integrator de sisteme pentru case inteligenta iNELS

   


  - Pentru spatiile aflate in faza de constructie oferim consultanta, cablare, instalare de la proiectarea instalatiei electrice pentru a fi compatibila cu automatizarea casei si stabilirea scenariilor personalizate fiecarui client.
  - Pentru spatiile finisate avem solutii noninvazive pentru automatizarile dorite.

  Inchipuie-ti ca atunci cand pleci din casa apesi un singur buton si se intampla urmatoarele:
  - se sting toate luminile
  - se aprind luminile de veghe
  - se porneste alarma si sistemul de supraveghere video
  - temperatura este setata pe o valoare preferata
  - se trag jaluzelele
  - se opresc toate dispozitivele din casa pentru un consum mai mic

  Dupa plecarea de acasa, toate dispozitivele se pot comanda prin internet din orice locatie. Poti comanda sa se umple cada, o temperatura preferata, un film preferat, o muzica...

  Poti seta ca in anumite perioade de timp sa se aprinda o anumita lumina, sa se traga jaluzelele, sa dai drumul la muzica, la tv... sa para ca esti acasa.

  Ai o anumita ora la care te trezesti?
  Poti seta dispozitivul sa se intample urmatoarele:
  - Cafea sa fie facuta
  - Bucataria incalzita
  - Melodiile preferate canta
  Cat timp iti bei cafeaua, drumul de la garaj la poarta se dezgheata, masina se incalzeste...

  SERVICII SI PRODUSE:

  • Control si securitate interna

  Sistemul de supraveghere video poate fi conectat impreuna cu sistemul de alarma la arhitectura de cablare structurata a intregii case si poate fi controlat usor prin utilizarea telecomenzii universale,de pe smartphone, tableta sau pc, online, in timp real din orice locatie. 
  Aceasta interconectare face posibila accesarea sistemelor de securitate din orice locatie, atat din casa, cat si din afara acesteia. Veti putea urmari activitatea copilului in camera lui sau diverse locatii din intreaga locuinta pe oricare ecran.

  • Eficientizare energie -Temperatura, Umiditate, Puritate si Circulatie

  Prin sistemele de climatizare moderne pe care vi le propunem, puteti ajusta nu doar temperatura din locuinta dumneavoastra, dar si gradul de umiditate, puritatea si modul de circulare a aerului. In camerele cu un regim mai dur de umiditate sau temperatura – piscina interioara, baie sau bucatarie puteti apela la un sistem special, bazat pe senzori, pentru mentinerea confortului dorit.

  • Management iluminat -Sistem centralizat al luminii electrice

  Veti putea controla lumina din locuinta de oriunde v-ati afla in interiorul acesteia, modificand parametrii de lumini ai unei incaperi sau cei ai intregii locuinte. Sistemul poate fi controlat prin switchere montate in perete sau prin telecomanda. Pentru un plus de securitate puteti avea casa luminata in functie de programul dumneavoastra obisnuit de utilizare atunci cand sunteti plecat in vacanta, cu scopul descurajarii tentativelor de efractie. In cazul patrunderii vreunui intrus sau incendii in locuinta, casa va emite semnale luminoase care sa alerteze vecinii, optiune suplimentara foarte utila sistemului de securitate.

  • Control Audio/Video 

  Va puteti bucura de muzica preferata in orice incapere a casei inteligente fara intreruperi, dar si fara a fi nevoie sa folositi mai multe echipamente audio. Sistemul Audio room va da posibilitatea sa ascultati muzica preferata in acelasi timp cu ceilalti membri ai familiei. In fiecare camera puteti selecta atat tipul de continut audio, in concordanta cu preferintele individuale, cat si volumul sonor prin simpla atingere a unui buton asociat unei comenzi pe serverul audio.

 • iNELS SMART HOME

 • Sisteme case inteligente pentru Cladiri Smart · Sisteme Acces Control ·Partener iNELS ·  Proiectare Instalare si Service

  Controlul iluminatului, încălzirii, climatizării, acționărilor pentru jaluzele sau rulouri, controlul porții de intrare, a temperaturii apei din piscină, funcții de securitate personală și securitate a bunurilor din locuință, supraveghere video, de pe smartphone sau tableta.