• Salvați pana la 50 de sarcini zilnice. Casitigati mai mult timp pentru dvs. si bucurați-vă  mai mult de viață.
  O locuință inteligentă Loxone este o casă ca nici alta. Ea are grijă de sarcinile de zi cu zi din jurul casei, astfel încât să aveți timp pentru lucrurile mai importante din viață. Descoperiți cum este să trăiți într-o Casă Reală Inteligentă.

 • Casa inteligentă Loxone in 5 pași

  Puteți decide oricand să aveți o casă inteligentă! Din momentul proiectării, la renovare sau când locuința dvs. este finisata: Loxone are o soluție pentru fiecare situație. Dacă vă decideți pentru produsele de casa inteligenta Loxone, aveti de parcurs cativa pasi:

  1.Proiectare casa inteligenta Loxone

  OptiX, in calitate de partener Loxone, vă ajută să planificați proiectul, vă sfătuim cu privire la instrumentele și funcțiile pe care le puteți implementa pentru a ajunge la casa visata.

  2. Cablare / tehnologia fara fir(Air)

  Ne uităm la opțiunile de cablare din casa / biroul dvs. și verificăm fiabilitatea și durabilitatea cablurilor și dacă totul este in parametri optimi de functionare. Daca casa nu este cablata echipa noastra va realiza cablarea. Dacă casa nu mai poate fi cablata si optati pentru produsele wireless Loxone Air cu comandă radio, personalul nostru evaluam posibilitatea de instalare a dispozitivelelor.

  3.Configurare

  După instalarea cu succes a produselor de casa inteligenta Loxone, vom configura sistemul, menținându-l ușor de manevrat si adaptandul la nevoile dvs. de casa ideala.

  4.Utilizare

  Vă puteți bucura de avantajele casei inteligente.

  5. Optimizare și dezvoltare

  Aveti nevoie să optimizați sistemul de casa inteligenta Loxone, să finalizați și să vă extindeți sistemul, va stam la dispozitie pentru orice modificari. Software-ul Loxone este în continuă dezvoltare, garantând 100% că toate dispozitivele vor funcționa perfect în toate circumstanțele și pe termen lung. După instalarea aplicației gratuite Loxone, puteți seta și modifica cu ușurință toate funcțiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

 • Casa inteligenta Loxone

 • Touch Surface Loxone

  Control extraordinar integrat direct în mobilierul dur al locuinței. Touch Surface pune la îndemână conceptul revoluționar  touch de la  Loxone, indiferent dacă se află pe un blat de bucatarie, masă de cafea sau birou!

 • Verificați starea ușilor și a ferestrelor în orice moment al zilei sau al nopții, de pe ecranul telefonului mobil. Indiferent unde vă aflați, veți putea vedea dacă o ușă sau o fereastră de acasă este deschisă.

 • Cel mai mare avantaj al sistemelor de casa inteligenta Loxone este ca puteți alege ceea ce doriți să automatizați. Puteți opta numai pentru automatizarea sistemului de iluminat sau controlul încălzirii iar dacă doriți puteți forma un sistem complex pentru întreaga casa.

  Casa inteligenta Loxone vă oferă o soluție completă. De la controlul sistemului de iluminat, reglarea temperaturii( încălzirii și răcirii), sistemul de securitate(alarma) , umbrirea casei , sistemului multimedia, pana la sistemul Welness(sauna și piscina). Funcționează optim, cost-eficient și automat.

  Datorita interacțiunii între unitățile diferite ale sistemului de casa inteligenta Loxone, locuința dumneavoastră este mai sigură, confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

  Loxone învață și controlează sarcinile din jurul unei case inteligente într-un mod automat. Învață cât timp este nevoie pentru a încălzi casa în condițiile meteorologice; detectează când să coboare sau să tragă jaluzelele pentru a menține temperatura optimă. Recunoaște când să câștige energie din lumina soarelui. Stie cât de multă lumină este necesară pentru a ilumina casa pe lângă lumina soarelui. Evaluează utilizarea energiei solare utilizând cel mai economic mod: după evaluarea datelor primite din sursele sistemului, acesta efectuează și memorează automat sarcinile.

  Dispozitivele de casa inteligenta Loxone pot fi instalate în orice moment. La momentul construcției, este posibil pre-instalarea cablajului necesar. La fel și dispozitivele Loxone Air pot fi montate oricând, deoarece comunică wireless, oferind același nivel de cunoaștere și calitate ca și dispozitivele Loxone cu cablu. Acestea reprezintă o soluție rapidă, convenabilă și accesibilă pentru post-implementarea și extinderea locuințelor inteligente.

  Unitățile de control de casa inteligenta Loxone sunt proiectate și fabricate la sediul central al companiei din Austria. Aveti garantia calitatii superioare, fiabilitatea, durabilitatea și simplitatea serviciilor.

  Fiecare produs are o garanție de 2 ani.

  Aplicația Loxone este  gratuita, puteți seta și modifica cu ușurință toate funcțiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

  Loxone protejează securitatea datelor personale și a setărilor cu mai multe firewall-uri și mecanisme de securitate