• Cu sistemul de casa inteligenta Loxone salvați pana la 50 de sarcini zilnice. Castigati mai mult timp pentru dvs. si bucurați-vă mai mult de viață.

  Modulele de automatizare a iluminatului intr-o casa, apartament, birou cu pana la 8 circuite pornesc de la 700 eur.

  Sistemul de automatizare Loxone are grijă de sarcinile de zi cu zi din jurul casei, astfel încât să aveți timp pentru lucrurile mai importante din viață. 

 • Descoperiți cum este să trăiți într-o Casă Reală Inteligentă!

 • Casa inteligentă Loxone in 4 pași

  Puteți decide oricand să aveți o casă inteligentă! Din momentul proiectării, la renovare sau când locuința dvs. este finisata: Loxone are o soluție pentru fiecare situație. Dacă vă decideți pentru produsele de casa inteligenta Loxone, aveti de parcurs cativa pasi:

  1.Proiectare casa inteligenta Loxone

  OptiX, in calitate de Partener Silver Loxone, vă ajută să realizati proiectul, sa stabiliti bugetul, consultanta cu privire la instrumentele și funcțiile pe care le puteți implementa pentru a ajunge la casa visata.

  2. Cablare / tehnologia fara fir(Air)

  Ne uităm la opțiunile de cablare din casa / biroul dvs. și verificăm fiabilitatea și durabilitatea cablurilor și dacă totul este in parametri optimi de functionare. Daca casa nu este cablata echipa noastra autorizata ANRE pentru realizarea de instalatii electrice, va realiza cablarea. Dacă casa nu mai poate fi cablata si optati pentru produsele wireless Loxone Air cu comandă radio, vom evalua posibilitatea de instalare a dispozitivelelor.

  3.Configurare

  După instalarea cu succes a produselor de casa inteligenta Loxone, vom configura sistemul, menținându-l ușor de manevrat si adaptandul la nevoile dvs. de casa ideala.

  4. Optimizare și dezvoltare

  Aveti nevoie să optimizați sistemul de casa inteligenta Loxone, să finalizați și să vă extindeți sistemul, va stam la dispozitie pentru orice modificari. Software-ul Loxone este în continuă dezvoltare, garantând 100% că toate dispozitivele vor funcționa perfect în toate circumstanțele și pe termen lung. După instalarea aplicației gratuite Loxone, puteți seta și modifica cu ușurință toate funcțiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

 • Casa inteligenta Loxone

 • Touch Surface Loxone

  Control extraordinar integrat direct în mobilierul dur al locuinței. Touch Surface pune la îndemână conceptul revoluționar  touch de la  Loxone, indiferent dacă se află pe un blat de bucatarie, masă de cafea sau birou!

 • Senzor usa Casa Smart LOXONE

  Verificați starea ușilor și a ferestrelor în orice moment al zilei sau al nopții, de pe ecranul telefonului mobil. Indiferent unde vă aflați, veți putea vedea dacă o ușă sau o fereastră de acasă este deschisă. Smart Home LOXONE!

 • Proiect in derulare automatizare Casa Smart OptiX cu LOXONE

 • Proiect in derulare instalatie electrica casa vacanta/locuit inteligenta, partea de programare, instalare, testare cu produsele smart home #LOXONE (varianta finisata in curand 🙂)

  Am ales #Loxone aici pentru:
  - control jaluzele
  - sistemul de alarma, videointerfon, senzori prezenta si camerele de supraveghere .
  - sistemul de incalzire in pardoseala 
  - control centrala termica 
  - sistem iluminat cu led interior/ exterior ambiental 
  - panouri solare
  - sistem de irigat automat, statie meteo, umiditate sol etc....

  OptiX SECURITY este partener #Loxone Smart Home – automatizari case inteligente!

  Sistemul Loxone pentru o casa inteligenta se proiecteaza personalizat in functie de nevoile, cerintele si bugetul clientului!

 • Audio Multiroom! Loxone Smart Home!

  multiroom audio intr-o casa smart

  Cu difuzoare instalate în toată casa, puteți seta starea de spirit cu lista de melodii perfectă, in living, în bucătărie și chiar pe terasa. De la muzică de fundal la melodii care sa inspire bunadispozitie. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

 • E o furtună pe drum. Ți-ai amintit să închizi fereastra de sus?

  Copiii au lasat din nou deschisa fereastra de la living? Fii relaxat cu sistemul de casa inteligenta #Loxone. Vizualizați starea tuturor ușilor și ferestrelor de acasă de pe telefonul mobil.

 • O locuință Loxone Smart Home va supraveghea non stop și vă va avertiza de orice activitate neobisnuita, astfel încât să puteți acționa la timp.

 • Încălzirea într-o casa inteligenta Loxone este complet automatizată!

 • Nu toate camerele din casele noastre au aceeasi utilizare, de ce să le încălzim pe toate la aceeași temperatură în același timp?

  Încălzirea încorporată inteligent încălzește în mod individual camerele pentru a menține întreaga familie fericită în ceea ce privește eficiența energetică. 

 • Cat de tare ar fi o Gradina Smart? Acum poti avea functii smart #LOXONE, cum ar fi iluminarea automată; ferestre motorizate; udare automată in functie de monitorizarea nivelurilor de temperatură, umiditate și pH ale solului!

  casa inteligenta loxone
 • I-ți spui un maestru de grătar? Touch & Grill vă va duce la un alt nivel. Gust de gratar perfect de casa inteligentă!

  casa inteligenta loxone

  Primul termometru pentru grătar cu funcționalitate smart home!
  Oricine a văzut vreodată o bucată de carne drăguță pe grătar știe că fiecare moment contează pentru a obține acel gust perfect de grătar. Dacă credeți că sunteți un maestru de grătar acum, așteptați până când veți vedea nivelul următor la care vă poate aduce Touch & Grill.

  "Rar mediu" nu mai este o chestiune de șansă. Așezați-vă într-o friptură sau friptură perfectă de casa inteligentă. Va lăsa chiar vegetarieni care doresc unii.

  Gust bun pe și de pe gratar. Nici un alt termometru nu are versatilitate ca Touch & Grill. Vedeți cum funcționează în mod excepțional dincolo de grătar.

  Grătar și în aer liber merg bine împreună. De aceea Touch & Grill are o carcasă de înaltă calitate, o suprafață de sticlă rezistentă la radiații UV și o baterie de lungă durată.

  Exact cum v-ați aștepta de la un termometru grill, Touch & Grill garantează că fiecare fel de mâncare devine o capodoperă culinară.

  Cu doi senzori de temperatură, puteți măsura simultan două temperaturi.

  Cu temperatură a camerei sau a miezului de gătit, puteți avea întotdeauna temperatura în vedere.

  Afișajul este integrat în aplicația dvs. Loxone Smart Home.

  Definiți temperatura dorită, iar sistemul Touch & Grill vă va avertiza cu ajutorul alarmei sale integrate la momentul potrivit când temperatura este atinsă.

  Imediat, trimite o notificare prin intermediul aplicației.

 • Miniserver casa inteligenta LOXONE

  Detalii despre produs:
  Miniserverul este creierul sistemului dvs. de Casa Inteligenta Loxone și poate avea grijă de tot ceea ce se întâmplă în jurul casei, de la iluminare simplă până la controlul inteligent al încălzirii.
  Cu numeroase intrări, ieșiri și interfețe la bord, puteți conecta mai multe dispozitive direct la Miniserver.
  Cu o sursă de alimentare de 24 V și o instalare expert de către un partener calificat Loxone, Miniserverul este gata de utilizare!
  Miniserverul oferă: - 8 iesiri de releu - de ex. pentru conectarea a 4 jaluzele sau 8 circuite de iluminat - 8 intrări digitale pentru conectarea întrerupătoarelor, contactelor ușilor / ferestrelor și multe altele - 4 intrări analogice pentru conectarea senzorilor de temperatură, senzori de umiditate și multe altele - 4 ieșiri analogice, de exemplu pentru conectarea servomotoarelor analogice Interfață LAN pentru controlul dispozitivelor de rețea, cum ar fi un invertor TV sau PV - Interfață KNX pentru integrarea senzorilor KNX - Interfață Loxone Link pentru a conecta extensiile Loxone.
  Într-o locuință inteligentă Loxone, totul este gestionat de centrul nervos central: Miniserverul. De la întrerupătoare și senzori simpli, până la sisteme de iluminare, încălzire și chiar complexe, cum ar fi cele solare, totul se reuneste central. Acest lucru permite un control mai simplu și o automatizare mai inteligentă a casei dvs. Flexibil și extensibil
  Prin legătura Loxone, casa inteligentă poate fi extinsă cu porturi și optiuni suplimentare. Până la 30 de extensii pot fi conectate la un Miniserver, făcându-l flexibil și extensibil. Puteți extinde miniserver-ul cu extensia DMX pentru controlul luminii digitale, extensia cu 1 fire pentru integrarea senzorilor mai ieftini sau cu o soluție de acces iButton, Extensia bazei de aer pentru a utiliza tehnologia noastră internă pentru integrarea wireless a Loxone Air aparate și multe altele.
  Software gratuit si actualizări!
 • Miniserver Go casa inteligenta LOXONE

  produse casa inteligenta loxone

  Creați-vă casa inteligentă de vis cu Miniserver Go - inima inteligentă a casei dvs.

  Datorită tehnologiei Loxone Air, nu există cabluri, nici o mizerie și nici o agitație. Miniserver Go, bazat pe tehnologia Loxone Air, este inima inteligentă a casei smart wireless.

  - Perfect pentru modernizare și renovări

  - Preț de neegalat: performanță

  - Poate fi plasat oriunde

  - Nu este nevoie să trageți cabluri

  - Comunica cu până la 128 de dispozitive Air

  Inima casei Loxone Smart Home

  Într-o locuință inteligentă Loxone, totul este gestionat dintr-un centru nervos central, inteligent: micul  Loxone Miniserver.  Acesta reunește totul, de la comutatoare simple la sisteme mai complexe, cum ar fi invertoarele PV - totul este gestionat central, ușor de utilizat și accesibil. Flexibil și extensibil Miniserver Go poate comunica prin tehnologia Loxone Air, precum și prin conexiunea Ethernet și Loxone Link. Este ușor de extins și poate crește cu casa ta. LOXONE AIR Datorită Loxone Air, puteți extinde funcționalitatea casei dvs. inteligente fără a fi nevoie de cabluri și fire.

  Loxone Air este tehnologia noastră wireless proprie, dezvoltată special pentru modernizarea în proprietăți, unde nu este posibilă spargerea pereților. Plasați-l oriunde Puteți să vă așezați Miniserver Go oriunde doriți - de la blatul de lângă router la montarea pe perete folosind suportul de perete integrat.

  Aplicații Loxone și interfață web - Toate programele Loxone, inclusiv software-ul de configurare și aplicațiile noastre pentru iOS și Android, sunt gratuite. Nu este nevoie să plătiți nici pentru actualizările noastre regulate de software! Certificat de NRTL Loxone respectă cele mai înalte standarde de calitate pentru produsele pe care le oferim. Prin urmare, Miniserver Go este testat de către Laboratorul de testare recunoscut la nivel național (NRTL) al OSHA. Similar certificatului UL, certificatul NRTL garantează faptul că produsele noastre depășesc cerințele standardelor electrice în întreaga SUA. Asigurați-vă că primiți produsele de cea mai bună calitate care îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță.

 • casa inteligenta loxone - Casa inteligenta LOXONE

  Proiectare case smart loxone!

  Casa inteligenta Loxone vă oferă o soluție completă. De la controlul sistemului de iluminat, reglarea temperaturii( încălzirii și răcirii), sistemul de securitate(alarma) , umbrirea casei , sistemului multimedia, pana la sistemul Welness(sauna și piscina). Funcționează optim, cost-eficient și automat.

  Casa inteligenta Loxone – puteți alege ceea ce doriți să automatizați. Puteți opta numai pentru automatizarea sistemului de iluminat sau controlul încălzirii iar dacă doriți puteți forma un sistem complex pentru întreaga casa.

  Datorita interacțiunii între unitățile diferite ale sistemului de casa inteligenta Loxone, locuința dumneavoastră este mai sigură, confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

  Loxone învață și controlează sarcinile din jurul unei case inteligente într-un mod automat. Învață cât timp este nevoie pentru a încălzi casa în condițiile meteorologice; detectează când să coboare sau să tragă jaluzelele pentru a menține temperatura optimă. Recunoaște când să câștige energie din lumina soarelui. Stie cât de multă lumină este necesară pentru a ilumina casa pe lângă lumina soarelui. Evaluează utilizarea energiei solare utilizând cel mai economic mod: după evaluarea datelor primite din sursele sistemului, acesta efectuează și memorează automat sarcinile.

  Dispozitivele de casa inteligenta Loxone pot fi instalate în orice moment. La momentul construcției, este posibil pre-instalarea cablajului necesar. La fel și dispozitivele Loxone Air pot fi montate oricând, deoarece comunică wireless, oferind același nivel de cunoaștere și calitate ca și dispozitivele Loxone cu cablu. Acestea reprezintă o soluție rapidă, convenabilă și accesibilă pentru post-implementarea și extinderea locuințelor inteligente.

  Unitățile de control de Casa Smart Loxone sunt proiectate și fabricate la sediul central al companiei din Austria. Aveti garantia calitatii superioare, fiabilitatea, durabilitatea și simplitatea serviciilor.

  Garanție  2 ani  Casa inteligenta Loxone .

  Aplicația Loxone este  gratuita, puteți seta și modifica cu ușurință toate funcțiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

  Loxone protejează securitatea datelor personale și a setărilor cu mai multe firewall-uri și mecanisme de securitate, fiind un sistem care nu stocheaza datele in cloud pe un server extern.