• Camerele termice - soluția profesionala pentru prevenirea coronavirusului prin măsurarea precisă a temperaturii umane

  Numeroase sectoare din mediul public și privat, își continuă activitatea zilnică, astfel in contextul pandemiei prin care trecem venim în sprijinul dvs. cu soluții profesionale de detectare a temperaturii umane. Cu ajutorul camerelor termice instalate in  locuri cu flux mare de trafic se va economisi timp si energie pentru detectarea persoanelor cu temperatura ridicata.

  Pe langa acuratetea ridicata algoritmul permite si identificarea faciala, masurarea temperaturii facandu-se in mai putin de 30 de milisecunde la o distanta cuprinsa intre 3 si 5 metri.

  Principiu de functionare: toate obiectele cu valori alte temperaturii peste valoarea zero absolut emit o cantitate de radiatie. O camera termica transforma radiatiile IR in valori numerice si le transforma in valori de temperatura printr-un algoritm – aceste camere se pot utiliza pentru depistarea febrei calatorilor, cumparatorilor si persoanelor care lucreaza la birou. Prezinta o eficienta ridicata (identificarea se face sub 1 secunda) precum si siguranta: nu necesita contactul fizic pentru a masura temperatura.

  Noile camere termice Hikvision includ algoritmi DeepinView precum si senzori termici cu o sensibilitate ridicata si o unitate de procesare grafica pentru a rula algoritmii de analiza a continutului video (VCA). Un sistem complet include urmatoarele componente:

  • camera termica pentru identificarea persoanelor cu temperatura ridicata;
  • (optional) unitatea blackbody pentru a creste acuratetea masurarii temperaturii;
  • sursa de alimentare;
  • server pentru procesarea capturilor primite de la camera (termice si faciale);
  • hdd pentru stocare
  • monitor
  • suporti pentru monitor, camera si blackbody.

  DAHUA ofera kit-uri cu urmatoarele specificatii:

  • camera termica DH-TPC-BF3221-T
  • unitate Blackbody JQ-D70Z
  • sursa alimentare PFM320-EN-S
  • server IVSS7008-1I
  • HDD 6TB ST6000VX00
  • licenta DHI-DSSPro-Base-License-1I

  Pentru a inlatura alarmele false inainte de a se masura temperatura corpului se realizeaza recunoasterea faciala si mai apoi citirea temperaturii. Prin instalarea unui astfel de sistem se pot automatiza sistemele de control acces care permit libera trecere a persoanelor cu temperatura corpului normala, doar a celor care se afla in baza de date etc. fara contact fizic.

  • O secunda pentru a detecta temperatura suprafetei pielii unei persoane;
  • Detectie multi-persoana simultan;
  • Masurare fara contact pentru a evita contactul fizic;
  • Imediat alarmant pentru notificarea operatorilor;
  • Detectarea AI pentru a reduce alarmele false din alte surse de caldura

  MOBOTIX: camere termale cu sistem radiometric, pentru o valoare adăugată măsurabilă.

  Măsurătorile de radiații termale realizate pe întreaga zonă a imaginii declanșează evenimente dacă temperatura crește sau scade față de nivelul de declanșare setat (notificare eveniment, notificare IP, activare releu extern etc.)
   
  Solutia nu necesita server sau software suplimentar, este bazata pe camera termica MOBOTIX si permite transmiterea de alerta vizuala si/sau acustica in cazul in care in zona de detectie apare o temperatura peste 37° Celsius.
  • Platformă hardware Mx6, codare H.264 și compatibilitate ONVIF
  • Radiometrie termică: senzor de imagine termală calibrat
  • Trei variante de câmp vizual: 45°, 25° sau 17°
  • Posibilitatea de adăugare a unui obiectiv zi/noapte
  • Înregistrare pe card MicroSD intern (4 GB standard)
  • Microfon și difuzor integrate
  • Senzorul MxActivity poate fi folosit și în întuneric total
  • Cameră termică PoE cu un consum maxim de energie de doar 8 wați

  Optix Security System SRL este distribuitor si instalator autorizat IGPR pentru produsele HIKVISION, MOBOTIX, DAHUA, AXIS, fiecare din acesti producatori de sisteme de securitate venind pe piata cu solutii performante, insa datorita numarului mare de solutii tehnice care pot fi implementate in functie de specificul fiecarei activitati, este necesara ofertarea personalizata pentru fiecare client.

 • De ce clientii nostri prefera camere de supraveghere controlate de pe smartphone?

  1. Camere supraveghere cu vizualizare online de pe smartphone. Simplu, rapid și ușor!
  Cu atata parte a vieții noastre incluse in acest mic dispozitiv, majoritatea dintre noi il avem cu noi oriunde mergem. Acest lucru face ca acesta să fie o modalitate extrem de convenabilă in a accesa și controla sistemul de securitate. Poti verifica istoricul alarmei, arma și dezarma sistemul de oriunde te-ai afla.

  2. Acces facil la sistemul de supraveghere video!
  Functionarea cu streaming video pe smartphone este o caracteristica preferata de familiile și proprietarii de afaceri mici:
  - Membrii familiei apreciază aspectele extra non-securitate legate de acest serviciu. Vizualizarea videoclipurilor live ale copiilor lor care sosesc acasă de la școala sau verificarea animalelor de companie lasate singure. De asemenea, acestia menționeaza ca atunci cand calatoresc, capacitatea de a verifica lucrurile ii face sa se simta mult mai aproape de casa. 
  - Proprietarii de afaceri mici folosesc acest serviciu pentru a monitoriza angajații si pentru a garanta progresul muncii în timp ce sunt departe.
  - Elimina alarmele false. Intr-un eveniment de alarma, puteti sa va uitati rapid la fluxul video si sa evaluați cauza alarmei ! 

  3. Control complet
  Nu exista nimic mai satisfacator decat sa ai controlul total asupra sistemelor de securitate si de automatizare inteligente. Indiferent daca esti in vacanța sau acasa în pat, poti arma și dezarma sistemul, controla iluminatul, incuietorile de la ușa, termostatul si dispozitive electronice nesfarșite. Toate cu o atingere rapidă a unui buton!

  Visit us! 

 • Camere Supraveghere Profesionale pentru Securitatea Casei Tale! 😎

  #SafeHome #SmartSecurity #CrimePrevention

  😌 2 ani garantie! 

   Vizualizare online live
   Email alert
   Detectie miscare
   Suport tehnic acordat de personal autorizat IGPR;
   Retur gratuit in 30 de zile;
   Tariful pentru montaj poate fi diferit in functie de dimensiunea locatiei!

 • Solutii sisteme supraveghere profesionale Home & Business:

  - Consultanta - Proiectare - Instalare - Sisteme supraveghere profesionale;

  - Garantia lucrarilor executate - Suport tehnic acordat de personal autorizat IGPR;

  - Echipa tehnica mobila - Suport 24/24 online - la cerere in functie de necesitatea clientului instalare in afara orelor de program;

  - Mentenanta gratuita 2 ani pentru sistemele IP Business;

  - Integrarea camerelor de supraveghere cu solutii Smart Home;

 • Supraveghere video stradala

  Securitate si monitorizare video cu utilizare speciala in proiecte de supraveghere video stradala, monitorizarea traficului si a intersectiilor cu grad mare de risc, reducerea accidentelor si a criminalitati in zonele de interes.

  Implementarea sistemelor de supraveghere video sunt esențiale pentru siguranța cetățenilor și prosperitatea comunităților, ducand la:
   Sporirea gradului de siguranta in zonele publice;
   Prevenirea infractionalitatii;
   Oferirea de probe in instanta in cazul incidentelor;
   Supravegherea traficului rutier si optimizarea acestuia pe baza inregistrarilor efectuate;
   Supravegherea evenimentelor stradale;

 • Testare camera supraveghere 4k Hikvision PTZ DS 2DF8836IX AEL

 • Camere supraveghere

 • CAMERE REZISTENTE LA ACTE DE VANDALISM SI TEMPERATURI INTRE -40 °C si +60 °C

  Carcasa de metal sau otel, rezistenta la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata inceraca sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. In plus, carcasa este rezistenta si la conditii de mediu dificile  la temperaturi cuprinse intre -40 °C si +60 °C si este cotata cu un index de protectie IP67.

   

 • DETECTIE SMART A TRECERII PESTE LINIE

  Funcția de detecție a trecerii peste linie pornește o alarmă atunci când una sau mai multe linii virtuale predefinite sunt depășite, incalcarea regulamentelor rutiere. Această funcție le permite operatorilor să monitorizeze evenimente precum pietoni care traversează drumurile în locuri nepermise (sensuri giratorii, intersecții) și vehicule care merg pe sens interzis pe strazile cu sens unic sau comit alte incalcari ale regulamentului de circulatie.

 • CAMERE SUPRAVEGHERE – UTILIZATE PENTRU CONDITII DE LUMINA REDUSA SI FOARTE REDUSA – TEHNOLOGIA DARKFIGHTER

  Pentru monitorizarea locațiilor sensibile, cea mai bună soluție este reprezentată fie de o cameră de tip box Full  HD cu lentile interschimbabile, fie o cameră de tip bullet cu iluminare integrată în infraroșu și cu obiectiv motorizat care permite realizarea unui zoom autoreglabil de zi și de noapte. Acolo unde nivelul de luminozitate este extrem de slab dar există necesitatea de a obține imagini color pentru o mai bună capturare a evenimentelor, implementam  tehnologia DarkFighter  disponibilă pe camerele IP sensibile la condiții de lumină foarte redusă. Proiectele noastre de supraveghere contin  camere video de pana la 8 Megapixeli si 4k care oferă înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli).