• Camere supraveghere

 • Solutii sisteme supraveghere profesionale Home & Business:

  - Consultanta - Proiectare - Instalare - sisteme supraveghere profesionale;

  - Garantia lucrarilor executate - Suport tehnic acordat de personal autorizat IGPR;

  - Echipa tehnica mobila - Suport 24/24 online - la cerere in functie de necesitatea clientului instalare in afara orelor de program;

  - Mentenanta gratuita 2 ani pentru sistemele IP Business;

  - Integrarea camerelor de supraveghere cu solutii Smart Home;

 • De ce clientii nostri prefera camere supraveghere controlate de pe smartphone?

  1. Camere supraveghere cu vizualizare online de pe smartphone. Simplu, rapid și ușor!
  Cu atata parte a vieții noastre incluse in acest mic dispozitiv, majoritatea dintre noi il avem cu noi oriunde mergem. Acest lucru face ca acesta să fie o modalitate extrem de convenabilă in a accesa și controla sistemul de securitate. Poti verifica istoricul alarmei, arma și dezarma sistemul de oriunde te-ai afla.

  2. Acces facil la sistemul de supraveghere video!
  Functionarea cu streaming video pe smartphone este o caracteristica preferata de familiile și proprietarii de afaceri mici:
  - Membrii familiei apreciază aspectele extra non-securitate legate de acest serviciu. Vizualizarea videoclipurilor live ale copiilor lor care sosesc acasă de la școala sau verificarea animalelor de companie lasate singure. De asemenea, acestia menționeaza ca atunci cand calatoresc, capacitatea de a verifica lucrurile ii face sa se simta mult mai aproape de casa. 
  - Proprietarii de afaceri mici folosesc acest serviciu pentru a monitoriza angajații si pentru a garanta progresul muncii în timp ce sunt departe.
  - Elimina alarmele false. Intr-un eveniment de alarma, puteti sa va uitati rapid la fluxul video si sa evaluați cauza alarmei ! 

  3. Control complet
  Nu exista nimic mai satisfacator decat sa ai controlul total asupra sistemelor de securitate si de automatizare inteligente. Indiferent daca esti in vacanța sau acasa în pat, poti arma și dezarma sistemul, controla iluminatul, incuietorile de la ușa, termostatul si dispozitive electronice nesfarșite. Toate cu o atingere rapidă a unui buton!

  Visit us! 

 • Camere supraveghere Maramures . Camere supraveghere Satu Mare . Camere supraveghere Cluj . Camere supraveghere Salaj .  Sisteme supraveghere localitati . Sisteme supraveghere spatii comerciale . Sisteme supraveghere spatii rezidentiale . Sisteme supraveghere industriale

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare Mai multe informatii

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.

Inchide