• Siguranta si confortul dvs. depind de solutiile alese!. Oferim cele mai bune solutii de automatizari porti pentru locuinte individuale, firme, ansambluri rezidentiale si nu numai. Pentru ca suntem integratori si instalatori de sisteme, gama noastra de oferte acopera absolut orice cerinta poate veni din partea clientilor nostri. Putem executa la cerere orice fel de comanda, orice dimensiune si proiect de automatizari porti.

  Automatizari porti batante; Automatizare porti culisante; Automatizare usi de garaj; Automatizare usi automate; Bariere; Sisteme automate de parcare; Control acces...

 • Automatizare poarta Baia Mare

 • Bariere automate

  Bariere Automate cu encoder pentru parcari de tip privat, public si industrial. Puternice si rapide datorita moto reductorului electro magnetic 24Vcc, cu putere de 300W si cuplu de pana la 250Nm. Deschiderea completa la 90 grade se realizeaza in numai 1.8sec. Aceste Bariere Automate sunt ingenioase: avand o selectie master/slave sincronizeaza automat doua bariere automate opuse, permitand automatizarea trecerilor pana la 8 si 12m. Bariere Inteligente: inversarea automata a manevrei in cazul intalnirii unui obstacol. Unitatea de comanda corecteaza automat eventuale neconcordante legate de variatii ale conditiilor climatice sau lipsa de intretinere Sigure: accelerare si incetinire, la inceputul si la sfarsitul fiecarei manevre. Comode: compartimente separate pentru componentele electronice si mecanice permit accesul cu usurinta la unitatea de comanda, dispusa in partea superioara chiar sub capacul detasabil al cutiei. Capacul frontal se deschide exclusiv pentru a permite accesul la partile mecanice. Unitate de comanda sofisticata si performanta, de o conceptie noua adopta un sistem revolutionar de administrare a fortei, a vitezei si a miscarilor lente. Sunt modele destinate oricarui tip de trafic, si se pot monta pe orice tip de sol.

  Stalpi Retractabili - sunt o alta bariera in trierea vizitatorilor, clientilor, personalului, ca si barierele automate, barierele manuale, stalpii retractabili pot fi automati sau manuali, sunt identici ca design, si reusesc sa se incadreze perfect in peisaj si sunt ideali a se monta acolo unde exista trafic pietonal care trebuie sa treaca fara restrictie.

   

 • Automatizare porti Baia Mare Nice