• In calitate de integratori de sisteme si automatizari case inteligente, i-ti oferim pe tot parcursul proiectului:

   

  CONSULTANTA Automatizari case inteligente - Gandim impreuna cele mai bune solutii pentru transformarea casei tale intr-una inteligenta. Tu ne spui doar cum vrei sa fie noua ta casa inteligenta si noi iti propunem un pachet care sa-ti acopere toate nevoile tale.

  CONFIGURARE - iti configuram sistemul de casa inteligenta dupa exigentele tale si ale familiei. Te ajutam sa alegi cele mai eficiente solutii in materie de siguranta, eficienta energetica sau confort. Iti creem scenarii personalizate ca tu sa te bucuri in totalitate de investitia facuta

  INSTALARE - Evaluam spatiile casei si te indrumam catre solutia adecvata pentru casa ta inteligenta. Te putem ajuta inca din faza de proiect dar intervenim si in spatiile deja finisate sau in renovare. Fara pereti sparti, fara murdarie, fara deranj.

  SUPORT TEHNIC - Iti stam la dispozitie pentru orice problema ai avea, trimiti oricand un email sau ne suni!

  Controlul iluminatului, încălzirii, climatizării, acționărilor pentru jaluzele sau rulouri, controlul porții de intrare, a temperaturii apei din piscină, funcții de securitate personală și securitate a bunurilor din locuință, supraveghere video, de pe smartphone sau tableta, toate acestea le-am gasit la compania Ceha Elko EP, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de #Automatizari Case Inteligente din Europa.

 • OptiX SECURITY este distribuitor si integrator automatizari case inteligente iNELS

  automatizari case inteligente iNELS

  Esti plecat de acasa? Foloseste solutiile iNELS de automatizari case inteligente! Poti programa sa se umple cada, temperatura preferata, filmul, muzica...pentru momentul cand ajungi acasa. Poti seta ca in anumite perioade de timp sa se aprinda o anumita lumina, sa se traga jaluzelele, sa dai drumul la muzica... sa para ca esti acasa.

  Ai o anumita ora la care te trezesti? Poti seta dispozitivul sa se intample urmatoarele: Cafeaua sa fie facuta. Bucataria incalzita. Melodiile preferate canta...Cat timp iti bei cafeaua, drumul de la garaj la poarta se dezgheata, masina se incalzeste...

  AUTOMATIZARI CASE INTELIGENTE - SERVICII SI PRODUSE:

  • Control si securitate interna. Sistemul de supraveghere video poate fi conectat impreuna cu sistemul de alarma la arhitectura de cablare structurata a intregii case. Este controlat usor prin utilizarea telecomenzii universale, de pe smartphone, tableta sau pc, online, in timp real din orice locatie. 

  • Eficientizare energie - Temperatura, Umiditate, Puritate si Circulatie. Prin sistemele de climatizare moderne, puteti ajusta nu doar temperatura din locuinta dumneavoastra, dar si gradul de umiditate, puritatea si modul de circulare a aerului. 

  • Management iluminat - Sistem centralizat al luminii electrice. Veti putea controla lumina din locuinta, de oriunde v-ati afla in interiorul acesteia, modificand parametrii de lumini ai unei incaperi sau ai intregii locuinte. Sistemul poate fi controlat prin switchere montate in perete sau prin telecomanda. 

  • Control Audio/Video.  Va puteti bucura de muzica preferata in orice incapere a casei inteligente fara intreruperi, dar si fara a fi nevoie sa folositi mai multe echipamente audio. Sistemul Audio room va da posibilitatea sa ascultati muzica preferata in acelasi timp cu ceilalti membri ai familiei. In fiecare camera puteti selecta atat tipul de continut audio, in concordanta cu preferintele individuale, cat si volumul sonor. Doar prin simpla atingere a unui buton asociat unei comenzi pe serverul audio.

 • Pogramare automatizare casa inteligenta iNELS

 • iNELS SMART HOME

 • Intrerupatoare touch iNELS
  Instalatii elesctrice inteligente
  instalatii electrice baia mare
  instalatii electrice baia mare
  Instalatii electrice inteligente
 • Solutii Smart City

       Lampile stradale Smart pot controla intensitatea luminii în funcție de densitatea traficului sau de lumina ambientală. Stâlpii de iluminat public pot fi utilizați și pentru construirea rețelelor de senzori ale orașului.
       In functie de timp, intensitatea luminii, mișcarea vehiculelor și a altor informații, controlul iluminatului, fluidizarea traficului sau chemarea serviciilor de urgență se pot face automat.

 • Solutii Smart City

 • Solutii Smart Office

       Sistemul care controlează intrarea în clădire și  zonele individuale este un factor cheie care afectează siguranța persoanelor, a proprietății și a informațiilor.
       Tehnologiile automatizate de control, cum ar fi iluminatul, HVAC și umbrirea oferă din nou un mediu de lucru optim, folosind în același timp energia. Instalarea cititoarelor de carduri RFID, în designul elegant de sticlă, vă asigură că numai persoanele autorizate intră în fiecare zonă. 
       O temă majoră este automatizarea diferitelor rezervări ale sălilor de ședință și a scenelor din acestea pentru anumite activități, cum ar fi întâlniri de afaceri, prelegeri, videoclipuri etc.

 • Solutii cladiri inteligente iNELS